Leeuwarden mag trots zijn op deze gasten- Vlog Psy-Fi 2017

Een tijdje terug vroeg Lesley mij of ik een vlog wilde maken van Psy-Fi. Er was daar namelijk een JAMpodium, en Lesley organiseerde dat. En dat is heel tof.

Want nu heb ik misschien al eens eerder in een vlog jullie verteld over de woensdagen in Mukkes. Over de jamsessies die daar zijn, waar al het talent van Leeuwarden in een ontzettend goeie vibe samen spontaan dingen gaan maken. Muziek, maar ook nieuwe projecten ontstaan daar.

Dat is maar één avond per week. Dit was vier dagen lang, en niet alleen met muzikanten uit Leeuwarden, maar muzikanten vanuit de hele wereld. Gewoon, zonder oefenen samen toffe dingen neerzetten.

Dus ja, natuurlijk heb ik ja gezegd. Wat er ontstond, dat kun je hier in deze vlog bekijken. En nog een beetje achter de schermen meekijken ook, want het is een vlog van de realiteit 😉.

Leeuwarden mag echt trots zijn met dit soort mensen onder haar vleugels. Mensen die verbinden door te doen waar hun hart ligt, die niet bang zijn om gewoon nieuwe dingen te doen, en dat doen met passie en overtuiging, en heel veel lol. Mensen die dingen doen waar andere steden en landen misschien iets van kunnen leren. Ik vind het in ieder geval enorm inspirerend.

Hartjes voor iedereen, en Lesley, enorm bedankt dat ik dit mocht meemaken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s