De Tent van Anne Afl.2: Bettina Wolff- Het nachtleven van Leeuwarden

“I would never have thought that, to those big partys I went, that one day I would be the one organizing them, or be part of them.”

Bettina Wolff, oprichter van Influenza, de technoscene van Leeuwarden, mede-organisator van Psy-fi, en nog veel meer events, te gast in De Tent van Anne.

Hoe goed is ze in een tent opzetten? Welk klassiek instrument heeft ze altijd bespeeld (en les in gegeven)? Hoe krijg je een wijnfles open met een schoen, en hoe lang moesten we uiteindelijk midden in de nacht wachten op ons snackje?


De Tent van Anne is opgezet omdat Leeuwarden ontzettend veel talent kent, maar sommige worden niet belicht of staan bewust liever achter de schermen. Ik vond het hoog tijd om die personen eens wat beter te leren kennen, want zij betekenen veel voor de cultuur in Leeuwarden. En aangezien je dat het beste kunt doen als je samen gaat kamperen, hebben we exact dat gedaan op één van de mooiste locaties van Leeuwarden: De Prinsentuin.

De Tent van Anne is opgezet met nul budget, maar heel veel enthousiasme. Geproduceerd door Edwin Kramp, die zijn eigen camera’s hiervoor een aantal nachten in de prinsentuin heeft opgezet. Grote dank aan de Mazzelshop, waar we alle tentspullen van mochten lenen, en grote dank aan Mitch de Pon die het logo en de toffe dronebeelden heeft gemaakt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s